چطور خود کشی اینترنتی کنیم ودر اینترنت محو شویم؟/1

ارائه مطالب در مورد هر موضوعي

تبلیغات در سایت ما
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما

تبلیغات سایت

چطور خود کشی اینترنتی کنیم ودر اینترنت محو شویم؟/1

شاید از این موضوع که اینترنت موجب شده تا همه با یک جستجوی ساده در گوگل به شما برسند دل خوشی نداشته باشید. یا می‌خواهید به یک شرکت دولتی بپیوندید و نگرانید مبادا شیر پاک خورده‌ای اطلاعات حساسی از شما در اینترنت بیابد و... فاتحه! حتی ممکن است قرار خواستگاری ویژه‌ای داشته باشید و نداشتن پیش زمینه‌ی اطلاعاتی بخصوص در شبکه‌های اجتماعی برایتان مهم باشد. در واقع به هر دلیل شخصی که به ما مربوط نیست دیگر دلتان نمی‌خواهد به این سادگی‌ها آن هم در جهان مجازی یافتنی باشید! اگر این طور است با ما همراه باشیددر این گزارش دو شماره ای.

حقیقت آن است که اگر شهرت شما در اینترنت در حد متوسط یا کم باشد، به این سادگی‌ها نمی‌توانید از این کابوس صفر و یکی رهایی یابید، در حالی که برای اغلب افراد مشهور درگیر در شبکه جهانی وب کار ساده‌تر خواهد بود. در واقع میزان شهرت شما با اطلاعاتی که در اینجا و آنجای وب قرار داده‌اید سنجیده می‌شود.

 

گام اول: پاک کردن حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی

فغان که دسترسی به پروفایل کاربری‌تان در شبکه‌های اجتماعی نخستین یافته‌هایی است که عمو گوگل به جستجوگران ارائه خواهد کرد. مواردی که مخاطب شما به آنها دسترسی خواهد یافت می‌تواند شامل حساب شما در شبکه فیس‌بوک، توئیتر، لینکداین، گوگل‌پلاس و هر جای دیگری که از نام حقیقی‌تان استفاده می‌نمایید باشد. پس گام نخست در خودکشی اینترنتی می‌تواند حذف این پروفایل‌ها باشد.بهتر است برای حذف اولیه از صفحه‌ی نتایج موتورهای جستجو به صفحه‌ی پروفایل خود رفته و آن را در حالت شخصی (private) قرار دهید، حالا می‌توانید به مرحله‌ی دوم بروید. گرچه با این کار شما کاملا از چنین شبکه‌هایی حذف نخواهید شد، ولی شانس دیده شدن در موتورهای جستجو را کاهش خواهید داد که گام مثبتی تا اینجای کار است. اما اگر واقعاً مصمم هستید تا با دنیای وب خداحافظی کنید برای این منظور نظر شما را به ادامه بخش اول مقاله جلب می‌کنیم.

 

 

برای حذف کردن کامل حساب کاربری‌ خود، از شبکه‌های اجتماعی بزرگ لازم است تا در هر یک از شبکه‌ها خود را نیست کنید:


فیس‌بوک:

برای حذف کردن حساب کاربری‌تان از سایت فیس‌بوک پس از ورود لازم است تا به
این پیوند سری بزنید و بر روی دکمه‌ی «حذف حساب کاربری» (delete my account) کلیک کنید، تمام شد و رفت! البته این پایان ماجرا نیست چرا که حداکثر باید ۲ هفته‌ای صبر کنید تا حساب کاربری‌تان در این شبکه حذف شود. در این صورت به هیچ عنوان نمی‌توانید اطلاعات خود را بازیابی کرده یا بازگردانید. شاید تا مدتی هنوز پیام‌هایی دریافت کنید، اما حساب شما در این سایت پاک شده است. البته ممکن است بخشی از اطلاعات شما برای موارد امنیتی نزد فیس‌بوک باقی بماند ولی برای عموم کاربران به نمایش درنمی‌آید. راستی اگر برخی از تصاویری که در حساب خود داشته‌اید هنوز باقی مانده، و می‌خواهید این موارد نیز از بین بروند باید در بخش مالکیت معنوی مربوط به تگ در فیس‌بوک اعلام کنید که شما اجازه انتشار فلان تصویر را صادر نکرده‌اید، یا اینکه مستقیما از دوستان خود بخواهید تا از طریق حساب‌هایشان عکس‌های مربوطه را حذف کنند.


توئیتر:

برای حذف حساب کاربری‌تان در توئیتر به
صفحه‌ی تنظیمات حساب کاربری رفته و بر روی دکمه «غیر فعال کردن حساب» (deactivate my account) کلیک نمایید. حساب شما به طور کامل حذف خواهد شد و در عرض چند هفته‌ی آینده نتایج مربوط به شما از موتورهای جستجوگر نیز حذف خواهند شد.


لینکداین:

برای حذف حساب کاربری‌تان نزد لینکداین، شبکه اجتماعی متخصصان، کافی است به صفحه تنظیمات رفته و بر روی گزینه «حساب» (account) کلیک نمایید، حالا قبول زحمت کنید و بر روی پیوند «بستن حساب» (Close your account) کلیک نمایید.


گوگل پلاس:

نیست شدن از شبکه اجتماعی گوگل‌پلاس قدری دشوار است چرا که این حساب با حساب اصلی‌تان نزد گوگل در هم تنیده شده است. اما اگر واقعا مصمم هستید این راه را تا پایان بروید و همه حساب‌هایتان نزد گوگل را پاک کنید، حتی حساب پست الکترونیکی جیمیل، تقویم و سایر موارد، به حساب اصلی‌تان در سایت گوگل وارد شوید و عنوان «بستن حساب و حذف کلیه سرویس‌ها و اطلاعات وابسته» (Close account and delete all services and info associated with it) را کلیک کنید. حالا تمامی‌ محتویات شما در گوگل برای همیشه حذف خواهد شد، درست مانند اینکه طوفانی سهمناک از آن عبور کرده باشد. اما اگر مشکلتان در حال حاضر تنها با حساب گوگل پلاس است این پیوند را دنبال نمایید و عبارت «حذف حساب گوگل‌پلاس‌» (Delete google+ content) را برگزینید. بدین‌ترتیب حساب گوگل پلاس‌تان حذف می‌شود، در حالی که دیگر حساب‌هایتان نزد گوگل بدون دخل و تصرف هم‌چنان باقی خواهد ماند.

برای سایر شبکه‌های اجتماعی نیز روند کار شباهت زیادی به موارد ذکر شده‌ی بالا دارد. منظورمان سایت‌هایی نظیر Quora ،Amazon ،Yelp و غیره است. اگر هم در یادآوری کلیه حساب‌هایتان با مشکل مواجه شده‌اید بهتر است از سرویس
Account Killer استفاده نمایید. به کمک این سایت می‌توانید پیوند‌های مستقیم بسیاری برای حذف کلیه حساب‌های کاربری‌تان بیابید که شامل بیش از ۵۰۰ سایت گوناگون خواهد شد همچنین گوگل کردن اسم‌تان نیز در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد تا بفهمید در کدام سایت‌ها با نام واقعی خودتان ثبت نام نموده‌اید.

گام دوم: حذف نتایج جستجوی ناخواسته

 

پس از خلاصی یافتن از سایه شوم شبکه‌های اجتماعی حالا نوبت عمو گوگل و دوستان است که می‌تواند شامل مواردی نظیر تصاویر، مقالات یا حتی وب سایت کارفرمای پیشین شما باشد. از این جالب‌تر سایت‌های موسسات آموزشی است که نمرات درخشان شما را نه تنها به والدین‌تان بلکه کل دنیا نشان می‌دهند. بهتر است ابتدا ببینید که در چه سایت‌ها و صفحاتی اسم شما آمده است، پس به گوگل بروید و هر موردی که خوش‌تان نیامد را یادداشت کنید.

تنها یک راه برای این مورد وجود دارد: بهتر است مستقیما وارد عمل شده و با تماس با صاحبان سایت‌های مربوطه از آنها بخواهید تا نام شما را از صفحات خود حذف کنند. یک تماس ایمیلی نیز به کارفرمای پیشین می‌تواند راهگشا باشد، اگر هم دوستان یا اقوام و فامیل در صفحات شخصی خود آثار شما را قرار داده‌اند از آنها بخواهید تا موارد مربوطه را پاک کرده و شما را در نیست شدن یاری رسانند. سایر مواردی از این دست عبارتند از وبلاگ‌های دانشجویی، سایت مراکز خیریه و مقالاتی که برای سایت‌های مختلف نوشته‌اید. چند هفته‌ای پس از پاک شدن اطلاعات، می‌توانید انتظار داشته باشید که موتورهای جستجو نیز شما را از یاد برده باشند.


پس از این مرحله می‌توانید مستقیماً به مدیران آی‌تی موتورهای جستجو نامه‌نگاری کرده و از آنها بخواهید تا صفحات مربوط به شما را هرچه زودتر از بانک اطلاعاتی خود پاک کنند. این کار در سایت‌هایی نظیر گوگل، سرویس تصاویر گوگل، یا موتور بینگ با پر کردن یک فرم خاص ممکن است. گرچه این راهکارها همیشه جواب نمی‌دهد، اما به امتحان کردنش می‌ارزد. اگر فردی اطلاعاتی که حاوی حقوق کپی رایت (حقوق مولف) است را منتشر نماید یا اینکه اطلاعاتی محرمانه‌ای را در سایتش انتشار داده باشد شانس این مورد بیشتر است.

اگر در پاک کردن اطلاعات فردی‌تان از گوگل توفیقی نیافتید شاید لازم باشد که به«حذف اطلاعات شخصی تان اقدام کنید» برای این منظور می‌توانید حتی در شبکه‌های اجتماعی حساب کاربری جدیدی ساخته و محتوای آن را خالی در نظر بگیرید. یا اینکه وب‌سایت خودتان را راه‌اندازی نموده و تا می‌توانید کلمات کلیدی مربوط به خود را در آن بگنجانید، اما از درج اطلاعات حقیقی‌ اجتناب نمایید (یا اینکه یک صفحه خطای 410 بسازید و آن را همین طور رها کنید). گرچه این‌ترفند به خوبی پاک کردن کامل اطلاعات نیست، اما حداقل کاربران اینترنت را به صفحات خالی رهنمون می‌سازد که عاری از اطلاعات شخصی شماست.


مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: